Wij werken aan echte oplossingen in de zorg

Bij MediKIT staan wij voor het maken van eenvoudige oplossingen voor complexe zorgprocessen. Als startup (voorheen Meditools) zijn we sinds januari 2020 met een groeiend team mensen uit de zorg, ICT en design, bezig om iets moois neer te zetten. Alles wat de communicatie tussen patiënt en zorgverlener bevordert of de zorgverlener ontzorgt in het werkproces heeft onze aandacht. In ons sympathiek werk- en denkklimaat ontstaan de beste ideeën.

MediKIT is gebouwd met een duidelijke missie en visie om samenwerking in de huisartsenzorg te bevorderen door gebruik te maken van FHIR, Zibs en open standaarden. De overname door Nedap sluit naadloos aan bij deze visie, omdat ook zij open standaarden en FHIR hoog in het vaandel dragen. 

Sinds 1 november 2023 is MediKIT onderdeel van Nedap N.V. 
Nedap heeft een leidende positie in de zorgmarkt met softwareoplossingen voor de vvt-sector (verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties), gehandicaptenzorg (ghz), geestelijke gezondheidszorg (ggz) en hulp bij huishouden (hbh). Dit hebben zij bereikt door kwalitatief hoogwaardige software te combineren met een duidelijke visie op hoe de dagelijkse zorg optimaal kan worden ondersteund. Nedap heeft het doel een actieve rol te gaan spelen in het huisartsendomein met ICT-oplossingen. Door de krachten te bundelen zijn we gezamenlijk een sterk alternatief voor de huidige Hissen.

Meer weten, ideeën of kom je graag ons team versterken?